Echipament

Echipament

Transporturile de marfa le realizam prin intermediul unei flote complete de camioane, special echipate pentru transport de marfa generala, transport de substante periculoase (ADR-uri), cereale vrac sau marfa frigorifica.

Transporturile de marfa le realizam prin intermediul unei flote complete de camioane, special echipate pentru transport de marfa generala, transport de substante periculoase (ADR-uri), cereale vrac sau marfa frigorifica. In functie de cerintele clientilor, complexitatea transportului si a timpului de executie, punem la dispozitie camioane cu 2 soferi.

 

Tipurile de camioane cu care ITL realizeaza transporturile de marfa sunt:

  • Camioane cu prelate, mega, decopertabile sau prelate pe role; camioanele cu prelate sunt folosite pentru incarcari complete si grupaje, cu posibilitatea de incarcare pe sus, prin lateral si spate. Camioanele de tip mega sunt folosite in special pentru marfuri voluminoase, cu incarcare pe sus, lateral si spate, avand o capacitate de incarcare de pana la 24 tone.
  • Van-uri, ce sunt folosite in general pentru transporturi rapide si volume mici, incarcarea facandu-se prin lateral si spate, cu o capacitate de incarcare de pana la 1,5 tone.
  • Camioane carosate, jumbo, de tip “gat de lebada”; caracteristicile acestora depinde de producator, incarcarea facandu-se prin spate si cu o capacitate de pana la 22 tone.
  • Camioane frigorifice si agreate ADR, special echipate pentru transportul marfii, cu o capacitate de pana la 23 tone.

Inter Trans Logistics (ITL), membru Holleman Group, realizeaza transporturi rutiere de marfa, fie ca este vorba de incarcare completa sau grupaj, atat la nivel national cat si international. Camioanele si echipamentele cu care se efectueaza transportul de marfuri corespund standardelor europene si sunt deservite de personal calificat. ITL asigura transporturi pentru toate tipurile de marfa, de la transportul de marfa normala si pana la substante periculoase, marfuri frigorifice, cereale vrac etc.