Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Inter Trans Logistics (ITL), membru Holleman Group, s-a infiintat in 2001, conturandu-si in timp o imagine favorabila in industria transporturilor rutiere de marfa. Compania este specializata in organizarea si efectuarea de transporturi rutiere si aeriene de marfuri, atat in tarile membre Uniunii Europene, cat si in spatiul extracomunitar. 

Efectuam transporturi pentru incarcari complete (camioane exclusive), dar si in regim grupaj (incarcari partiale) pentru orice tip de marfa, in functie de solicitarile clientilor nostri. Prin experienta indelungata si know-how, gasim solutiile potrivite oricarui tip de transport, asigurand flexibilitate, preturi optime, siguranta si rapiditate in livrarea serviciilor, ridicandu-ne astfel la nivelul asteptarilor clientilor.

Detinem o puternica retea de parteneri si subcontractori din domeniul transporturilor, la nivel national si international, alaturi de care oferim standarde ridicate de calitate si siguranta pentru transporturi precum: marfuri generale, autoturisme, marfuri frigorifice si periculoase, cereale etc. 

Echipamentele de transport puse la dispozitie corespund standardelor europene si sunt dotate cu mijloace de comunicatii ce asigura legaturi permanente intre personalul nostru si clienti.

Totodata, echipa ITL este bine pregatita si raspunde prompt nevoilor de transport tot mai multor clienti din tara si strainatate.

Avantajele ITL:

  • Atentie acordata cerintelor clientilor nostri;
  • Calitatea si siguranta serviciilor oferite;
  • Competenta, disciplina si profesionalismul echipei.

Prin toate acestea, ne dorim sa confirmam clientilor si partenerilor nostri ca se pot baza oricand pe serviciile ITL, indiferent de situatiile aparute.